KoFIT-30

"Kau Fit Dalam 30 Hari"

 

BELAJAR DAN TURUNKAN BERAT BADAN ANDA

DALAM MASA 30 HARI!

 

 

Belajar dan ketahui rahsia untuk transform diri anda so anda boleh

muat balik baju-baju lama dulu!

 

Apa yang paling best dengan program KoFIT-30 ni?

Anda hanya boleh buat dari rumah aje!

 

 

TONTON VIDEO DI BAWAH UNTUK KETAHUI LEBIH LANJUT!

DAFTAR SEKARANG! RM79 HANYA UNTUK 30 ORG PERTAMA. AKAN NAIK HARGA KEPADA RM89 UNTUK 30 ORG SETERUSNYA!

 

HARGA ASAL ADALAH RM199!

 

 

Kenapa susah sangat nak kurus atau dapatkan badan yang anda inginkan?

 

- Anda tak tau apa dan bagaimana nak buat

 

- Coach-coach yang anda penah ikut tak berapa reti sangat pasal bende-bende ni

 

- Selalunya bila baru-baru nak start workout tu, semangat tinggi, lepas dua tiga hari terus jadi malas

 

- Tak boleh nak control makan sebab bini/laki masak sedap sangat

 

- Takde kawan yang sama-sama boleh push untuk capai matlamat anda

 

- Dan banyak lagi sebab-sebab misteri yang anda sendiri pun tak tau kenapa? haha

 

 

 

MENGAPA KoFIT-30 ADALAH PROGRAM TERBAIK DAN PALING MUDAH UNTUK ANDA?

Image

Follow aje program workout kami

- tak perlu pening-pening fikir apa jenis workout program nak buat. Kami sediakan program untuk anda, 5 hari seminggu!

- tak perlu risau macam mana nak buat movements, kami tunjuk dan kami ajar sampai anda terror. Untuk sepanjang program!

- Tak perlu nak buang duit beli equipment, pakai aje ape yang ada kat rumah, kalau kat rumah takde ape-ape, pakai aje badan anda sendiri yang memang anda nak cun kan balik tu.

Image

Follow aje pelan pemakanan kami

- Orang kata susah nak sediakan pelan pemakanan? Sebab diorang tak reti mudah kan, kami dah mudahkan untuk anda

- Orang kata bila kita diet, makanan jadi mahal? Kalau gerai nasi campur anda boleh makan kenyang tak sampai RM10, macam tu la lebih kurang kos pemakanan anda. Kalau masak sendiri lagi la murah nak mam!

- Program kami bukan aje akan buat anda kurus, InsyaAllah pahala pun dapat. Sebab salah satu daripada strategi pelan pemakanan kami adalah dengan berpuasa sunat. Bak kata Lopa, Muslim friendly gitchuwww....

Image

Support Group untuk membimbing anda

Tak paham aje shoot aje dalam group, coach-coach Pahlawan yang berpengalaman akan guide anda macam mana nak selesaikan masalah anda yang besar sangat tu. InsyaAllah kami kecik kan masalah tu.

Image

Anda bukan berseorangan

Anda akan buat program ni bersama-sama dengan rakan lain yang mempunyai masalah dan matlamat yang sama dengan anda. Coach-coach Pahlawan juga sangat memahami semua masalah dan situasi anda, kami akan bantu anda sampai anda dapat masuk balik dalam seluar jeans lama anda tu!

 

 

Program KoFIT-30 ni Sangat la Murah Namateyyy!

 

Tak payah beli equipment

 

Tak payah bayar gym membership

 

Tak payah nak diet macam mat salleh makan salmon atau steak bagai

 

Tak payah nak beli supplement protein bagai semua, buang duit je semua tu

 

Boleh buat dari rumah aje

 

Anda dapat nasihat professional coach CrossFit Pahlawan yang harga market PT kami adalah RM200 sejam!

 

Untuk 30 orang pertama kami bagi 60% diskaun!

 

Apa Yang Anda Akan Achieve Dengan Program KoFIT-30 ni??

 

Ultimate goal anda adalah untuk jadi kurus, maka kuruslah anda InsyaAllah!

 

Kalau sekarang anda baru berlari-lari anak satu tiang lampu dah penat, lepas 30 hari tu nanti berpuluh-puluh tiang pun anda lari, kompem takda masalah lah.

 

Time PKP ni trolley kat supermarket asyik habis, lepas ni tak payah pakai trolley dah. Angkat aje sebab anda dah kuat!

 

Baju raya 3 tahun lepas InsyaAllah boleh pakai balik, tahun depan tak payah beli baju baru dah

 

APA YANG AKAN ANDA DAPAT JIKA DAFTAR PROGRAM KoFIT-30 NI?

Image

E-Book Strategi dan Pelan Pemakanan

Anda akan dapat satu E-Book yang akan menjadi rujukan anda sepanjang perjalanan anda selama 30 hari dari segi strategi pemakanan, kaedah senaman dan tip-tips yang kami sertakan berdasarkan pengalaman kami lebih dari 15 tahun

Image

Masterclass Video

Masterclass video selama 30 minit ini akan mengajar anda bagaimana untuk memahami kaedah dan cara-cara program KoFIT-30 ini dijalankan agar anda menurunkan berat anda dengan jayanya dalam 30 hari.

Image

Live Virtual Class Untuk 30 Hari

Virtual Workout secara Live melalui zoom akan disediakan untuk anda. Class diadakan sebanyak 4x sehari (7pg, 8.15pg, 5.15ptg, 6.30ptg), 5 hari seminggu (Isnin hingga Jumaat)

Image

Support Group

Support Group yang dibimbing oleh coach-coach kami yang berpengalaman. Yang mana group ini juga anda akan bersama-sama dengan rakan-rakan yang mempunyai impian yang sama dengan anda untuk mencapai berat badan yang ideal

Hah! Tunggu ape lagi? Daftar lah! RM79 aje pun. Takkan la tak ingat PKP dulu berat anda berapa banyak bertambah dah kan? Takkan nak tambah lagi?

DAFTAR SEKARANG! RM79 HANYA UNTUK 30 ORG PERTAMA. AKAN NAIK HARGA KEPADA RM89 UNTUK 30 ORG SETERUSNYA!

 

HARGA ASAL ADALAH RM199!